Vaci Greens Logo

Természetes hatékonyság

A Váci Greens kézenfekvő iroda megoldás a helyi és nemzetközi vállalatok irodabérleti költségeinek csökkentésére, egyúttal kényelmes és barátságos munkakörnyezet munkavállalóik számára.

Az épületekről

Elhelyezkedés & Környék

A Váci Greens a Dunához közel, a város egyik leghíresebb üzleti negyedében található. Autóval és tömegközlekedéssel minden irányból egyszerűen megközelíthető.

Közlekedés & Parkolás

Kitűnő közlekedési kapcsolatai a Váci Greens gyors és egyszerű megközelítését biztosítják a munkavállalók számára. Két fő autóbuszvonal és egy metróállomás teremti meg a kapcsolatot a városközponttal. Könnyen megközelíthető autóval, gyalog vagy biciklivel.

Szolgáltatások az irodaházban és a közelben

  • Non-stop recepció
  • Biztonsági szolgálat
  • Éttermek helyben
  • Kávézók, szendvicsbár
  • Bank, posta.

Koncepció

Budapest egyik legelismertebb üzleti negyedében található Váci Greens kétségtelenül az az iroda megoldás, amit a helyi-, illetve a nemzetközi vállalatok az irodabérleti költségeik csökkentése, valamint a munkavállalóik számára kényelmes és barátságos munkakörnyezet biztosítása céljából keresnek. 

Fenntarthatóság

A Váci Greens-t úgy tervezték, hogy minden szinten fenntartható legyen. Megkülönböztetett figyelmet fordítottak annak a biztosítására, hogy a fejlesztés és az épületek maguk minden egyes lépésükben környezetbarátok maradjanak. Az A épület volt az első, amely elnyerte a Fenntartható Épületek BREEAM Kiváló minősítését. 

Előnyök és Funkciók

Számos előnnyel jár, ha a Váci Greens-t választják leendő munkakörnyezetüknek. Kényelmes és fenntartható munkakörnyezetet biztosít és megfelel az összes új hatékonysági normának.

 

Hírek & Sajtóközlemények

Az Atenor az első negyedévben a Váci Greens mindhárom épületét értékesítette
Az Atenor az első negyedévben a Váci Greens mindhárom épületét értékesítette
»